dah ok...

Yeah...
Siaran langsung dari rumah. Streamyx dah ok. Lega tak terkata bila angkat telefon berbunyilah nada tu. Oklah...just nak inform internet dah ok semula...seperti biasa...mood menulis merudum malam ni. Manusia ramai sangat kat umah ni. Al-Maklumlah cuti sekolah. Kakak aku n anak2 dia balik. Bila dah berkumpul ni biasalah...semua kerja tak jadi. Dok asik bersembang aja. Bangun tido bersembang. Sebelum berkemas bersembang. Masa memasak bersembang. Dari pagi membawa ke petang dan malam, memang tak abis-abis kami adik beradik bergossip. Cerita yang dah berbulan-bulan pun boleh jadi hangat kalau dengar kami bersembang. Perangai kami ni mak dah arwah ayah dah terlebih maklum. Entahlah...kira-kiranya dapat bersembang dulu baru dapat feel nak buat kerja. Lepas tu sibuklah bahagi tugas. sorang ambil bahagian dapur. Sorang kemas semua bilik. sorang ambil tender kain (basuh, sidai. lipat) dan sorang kemas ruang tamu n bilik tv. Bila bahagian masak je..hahahaha..masing2..tolak sesama sendiri. Selalunya pass kat emaklah tugas tu.
Eh...oklah..melalut pulak aku ni...dahla...aku nak menjelajah ni...

Comments

Popular posts from this blog

PRE ORDER ~ JAUH KAU PERGI

SAYA RASA NAK BAKAR PEJABAT POS Kamunting

mutiara kata sasterawan negara