Pertama Kali

Assalamualaikum,

Alhamdulillah, akhirnya berjaya juga men 'create' blog aku sendiri. walaupun agak ketinggalan berbanding kawan-kawan yang lain, at least...better late than never....ye tak.
the truth is....aku sebenarnya tak terfikir pun nak buat umah sendiri tapi bila dok asyik bertandang ke umah-umah orang, keinginan itu pun muncul dalam jiwa aku yang tulus nih....kah...kah...kah.
sama ada aku berjaya menghiasi umah aku ni....kita tengoklah nanti. aku pun masih baru bertatih.....aku masih memerlukan tunjuk ajar suma mcm mana nak hasilkan satu ruang yang best...yg tak lepas dri kunjungan orang....
Apa pun, harap anda suma sudi melawat ke rumah aku yang tak seberapa ni. aku akn cuba buat yang terbaik....
wassalam.....
Violet-azure

Comments

mawar biru said…
tahniah...rumah aku yg lama pun dah berkarat...

Popular posts from this blog

SAYA RASA NAK BAKAR PEJABAT POS Kamunting

PRE ORDER ~ JAUH KAU PERGI

mutiara kata sasterawan negara