Monday, June 05, 2006

Pertama Kali

Assalamualaikum,

Alhamdulillah, akhirnya berjaya juga men 'create' blog aku sendiri. walaupun agak ketinggalan berbanding kawan-kawan yang lain, at least...better late than never....ye tak.
the truth is....aku sebenarnya tak terfikir pun nak buat umah sendiri tapi bila dok asyik bertandang ke umah-umah orang, keinginan itu pun muncul dalam jiwa aku yang tulus nih....kah...kah...kah.
sama ada aku berjaya menghiasi umah aku ni....kita tengoklah nanti. aku pun masih baru bertatih.....aku masih memerlukan tunjuk ajar suma mcm mana nak hasilkan satu ruang yang best...yg tak lepas dri kunjungan orang....
Apa pun, harap anda suma sudi melawat ke rumah aku yang tak seberapa ni. aku akn cuba buat yang terbaik....
wassalam.....
Violet-azure

1 comment:

mawar biru said...

tahniah...rumah aku yg lama pun dah berkarat...

OFFER HATI BERGETAR RINDU

OFFER RM20 (sm)/ RM 25(ss)  termasuk pos throwback 🔙  novel ke 5 yang terbit pada Mac 2011. Terbit selepas hanya 7 bula...