layan gambar kat AS( ALOR SETAR ye)

Sarah : Yin..acik pinjam 2 minit aje..dah lama acik tak naik..ntah2 acik tak reti naik dah
Nurin: Acik..acik belilah basikal acik sendiri. Yin nak naik basikal Yin. nanti acik naik tayar pancit mcm mana?
Arumi : Nape mi sorang2 aje ni? mcm mana mi nak naik? brek takde, angin tayar pon tak de..sapa nak tolong mi ni?

Hadiff : adik punya mana? nape stereng ni tercabut? mcm mana adik nak naik keta ni?



Pak cho : budak ni..keta stereng tercabut pon nak naik. dahlah kepala macam upin ipin aje..
Hadiff: ni keta adik la pak cho...(dibaca dengan gaya Hadiff yang very familiar)

Adik : cantik tak adik senyum?
Nurin: asu dengan Yin sama2 cantik kan? eh silap..Yin lagi cantik dr asu.
Daiful : Ben 10..ben 10..ben 10...
Izz zayyad : adik nak naik basikal adik....

Izz zayyad : abang..abang bagi adik naik pulak..tu basikal adik..
Daiful : boleh blah...

Nurin : yey yey..Yin dah dapat balik basikal dr acik
Hadiff : yey yey..adik naik basikal mi...
Pak Cho: yey yey..hangpa tengok apa?

* Scene berlaku pada petang hari Jumaat di mana aktiviti berbasikal dilakukan setelah kesemuanya gigih mencari comot si kucing yang hilang....

Comments

Popular posts from this blog

PRE ORDER ~ JAUH KAU PERGI

SAYA RASA NAK BAKAR PEJABAT POS Kamunting

mutiara kata sasterawan negara