layan gambar kat AS( ALOR SETAR ye)

Sarah : Yin..acik pinjam 2 minit aje..dah lama acik tak naik..ntah2 acik tak reti naik dah
Nurin: Acik..acik belilah basikal acik sendiri. Yin nak naik basikal Yin. nanti acik naik tayar pancit mcm mana?
Arumi : Nape mi sorang2 aje ni? mcm mana mi nak naik? brek takde, angin tayar pon tak de..sapa nak tolong mi ni?

Hadiff : adik punya mana? nape stereng ni tercabut? mcm mana adik nak naik keta ni?



Pak cho : budak ni..keta stereng tercabut pon nak naik. dahlah kepala macam upin ipin aje..
Hadiff: ni keta adik la pak cho...(dibaca dengan gaya Hadiff yang very familiar)

Adik : cantik tak adik senyum?
Nurin: asu dengan Yin sama2 cantik kan? eh silap..Yin lagi cantik dr asu.
Daiful : Ben 10..ben 10..ben 10...
Izz zayyad : adik nak naik basikal adik....

Izz zayyad : abang..abang bagi adik naik pulak..tu basikal adik..
Daiful : boleh blah...

Nurin : yey yey..Yin dah dapat balik basikal dr acik
Hadiff : yey yey..adik naik basikal mi...
Pak Cho: yey yey..hangpa tengok apa?

* Scene berlaku pada petang hari Jumaat di mana aktiviti berbasikal dilakukan setelah kesemuanya gigih mencari comot si kucing yang hilang....

Comments

Popular posts from this blog

SAYA RASA NAK BAKAR PEJABAT POS Kamunting

Pre Order DIBUKA SEKARANG - HAQ II

mutiara kata sasterawan negara