From GERMANY With Love.....









Salam....
Niat hati mahu berehat dari menulis n3 terbaru sehingga selesai manuskrip namun apa yang berlaku semalam memaksa aku menulis n3 untuk kali ini. Semalam semasa di Library, emak telefon mengatakan bahawa aku menerima bungkusan. Mulanya2 saspen jugaklah ingatkan bungkusan apa tapi mengenangkan kiriman yang aku tunggu daripada seseorang membuatkan aku sudah tersenyum lebar. Memang tak sabar-sabar dah nak balik masa lunch tu.
Sampai je kat umah, aku sibuk bertanya pada mak di mana emak menyimpan kiriman tersebut. Tengok2 atas meja komputer aku. Aku apa lagi nampak je benda bulat berwarna hitam tu sudah senyum sampai ke telinga. Terus aku tunjukkan pada emak...emak...nilah menantu mak..hahahahha...perasan kata mak pula pada aku.
Alahai Wentworth Miller...hensemnya. yang tak tahan membaca ayat yang berada di dalam muka jam itu..." Dhiya...think of me when you see me..Miller." hahahah..perasan. Kata Laila..geli geleman dia bila aku suruh tulis ayat tu pada jam Miller. Aku kata tak kira..nak jugak so terpaksalah laila mengikut kehendak sahabat dia yg meroyan kat Miller ni..hahahah...
Dalam pada itu aku rasa suprise jugaklah sebab ada souvenir tambahan daripada Laila. katanya lambang kasih kepada kami semua..aduh...terharu hati apabila berym dengan Laila petang tadi. Jewelry set yang juga boleh diletakkan handphone. BTW laila..soalan hang sama ada handset aku muat atau tidak..jawapannya muat...legaaaa....
Hmmm..pada Lynn, kak eka n kak Lina, nanti2lah ya..kalau saya turun KL nanti saya bawakkan ya...Rasanya kalau turutn pun mesti masa Book Fair nanti. Tak kisahlah...tgk gambar ajelah dulu eh....
Buat Laila...terima kasih banyak2....Aku betul2 suka. Infact Jam Miller ni dan tergantung depan mata aku ni. Jadi...semasa aku menaip...bila bosan langut kat atas...miller tgh merenung aku..hahahhahahahahahahaa....

Comments

Lynn Dayana said…
Bencinya! Kenapa Dhiya dapat dulu! Uwa.....
dhiya zafira said…
Lynn...

nanti kau dapat jugak..hehehhe

Popular posts from this blog

SAYA RASA NAK BAKAR PEJABAT POS Kamunting

mutiara kata sasterawan negara

Pre Order DIBUKA SEKARANG - HAQ II