sneak peek - BTK

Sila klik pic utk bacaan lebih jelas
Salam...
N3 ini adalah untuk membayar hutang dan janji aku pada seorang pembaca yang ingin 'mengintai' apa yang sedang aku tulis untuk novel akan datang. Nak bagi semua tak boleh ya..jadi aku hanya paparkan sahaja prolognya. Walaupun hanya 1 page sahaja namun aku harap semuanya berpuas hati.
Maaf tulisan kecil sebab entah kenapa aku tak boleh direct copy n paste dr word..so terpaksa transfer dlm bentuk image...nak taip semula...hahhahahaahahhahaha...jangan harap...hehehe.
Kepada yang dah baca...dipersilakan untuk memberi komen...

Comments

Lagi... he he he. I love it. Tak sabar tunggu RUD sampai. Dah pos hari rabu hari tu sampai sekarang tak dapat lagi. Haru betul. Tahun ni akak balik, akak borong semuanya dan akak akan cari kau Dhiya Zafira.

Aku akan cari dia. Walau ke lubang cacing pun akan ku cari. Dia tidak boleh lari lagi kali ini. Dia tidak boleh lagi bersembunyi. Selepas menangkapnya, aku akan menghulurkan sebatang pen dan aku akan serahkan novel-novel itu kepadanya. Aku akan paksa dia meletakkan autografnya pada novel-novelnya yang ku beli itu. Sama da dia suka atau tidak, aku akan tetap memaksanya...

Ha ha ha... sabor aje aku. Mwah. Keep up the good work my dear. You've done an amazing thing. You yourself are amazing.
dhiya zafira said…
Aduh kak...

Terharunya membaca apa yang akak tulis ni. jangan bimbang kak...akak tak perlu cari saya sebab saya akan menunggu akak..sampai waktu dan ketikanya mata akan bertentang mata..dan kita...ehemm..ehemm...buat apa ya? hahhahahah...
Insyaallah kak...kita jumpa nanti dan gud luck utk akak jugak....
Nowwa said…
Cik kak ni buku baru ehhhh
dhiya zafira said…
Nowwa...

YUP...my next novel. tapi tak siap lagi. Ada separuh lagi nak kena siapkan sebelum berpindah ke tangan editor...

p/s - any comment? :-)
Nowwa Fitri said…
Hehheheh...makin maju kawan aku ni..mmmm..jap kang aku baca kasik komen..ehhehe
dhiya zafira said…
Nowwa...

ini setahun satu..a bit slow than other authors...heheh..silakan komen...kritik mana yang patut...aku terima..hahah
Fauzan said…
ble novel ni nk kuar kt pasaran ek...im a die hard fan of RBB...so ble baca sneak peek ni rasa tak sabar nak baca RUD...
Fauzan said…
ble novel ni nk kuar kt pasaran ek...im a die hard fan of RBB...so ble baca sneak peek ni rasa tak sabar nak baca RUD...
dhiya zafira said…
salam Fauzan...

apa kabar?lamanya tak dengar cerita. fyi, RUD ni dah terbit bulan 8 tahun lepas...la ni akak dok siapkan novel yang ke 4...
Fauzan said…
alamak kak..lamenya dah siap..dah lama agaknya tak ke kedai buku tgok novel...lepas ni gak saya g beli novel akak.akak jgn risau peminat setia akak ni akan beli gak nanti..hahaha..lama dah tak blogging...tu yg tak dgr tu...saya add akak kat fb jer la..ok?
wah novel no 4..kena cpt2 baca RUD la nampaknya...
dhiya zafira said…
Fauzan...
cepat beli..jangan tangguh-tangguh lagi
Fauzan said…
baik!!!

Popular posts from this blog

SAYA RASA NAK BAKAR PEJABAT POS Kamunting

PRE ORDER ~ JAUH KAU PERGI

mutiara kata sasterawan negara