BAKAL TERBIT MAC NANTI - HATI BERGETAR RINDU






Hidup itu adalah rangkaian perjuangan demi perjuangan. Maka janganlah ada yang menyerah, berputus asa dan menganggap perjuangan hidup adalah satu yang sia-sia. Tetaplah tegar meski yang lain berguguran. Tetaplah tersenyum meskipun perjuangan ini terasa pahit dan berliku.Kerana DIA tidak akan mensia-siakan perjuangan kita.




Ari ~ Bersamamu aku memahami makna bahagia. Tetapi mengenalimu juga membawa aku ke lembah derita. Sesungguhnya tiada insan yang mahu dikhianati. Lebih-lebih lagi oleh insan yang paling dipercayai.


Sid ~ Segala jerih perih yang kita lalui, semoga ada senyum di esok hari…percayalah...kita semua hanya mahu bahagia. Percayalah bahawa...kebenaran hanya mampu dilihat oleh mata hati Dan Ari, yakinlah bahawa...ALLAH sudah memilih yang terbaik buat kita.


Ini kisah mereka yang mencari kebahagiaan. Kisah mereka yang terbeban dengan dosa silam. Kisah mereka yang mencari keampunan. Kisah mereka yang mahu mencari jalan pulang. Kisah mereka yang harus mengerti dan memahami apa ertinya makna sebuah perjuangan.

Comments

omaigot!
omaigot!
omaigot!
omaigot1
omaigot!

nasib baik cover lawa, kak...walaupun pink...i love this one so much!

but 1st time without air...
and it would be better kalau salah satu lilin2 tu bernyala...
dieya said…
cover sangat cantik! pinky gitu.. i like! dah tak letak gambar pemandangan lagi ek?

i wanna get a copy with your autograph laa.. let me know how k!
Anonymous said…
Salam Dhiya,

Counting the days till the release of this book. Aaah! March has never looked more enticing! I'm so excited! >,< ~evilbunny~
Nowwa Fitri said…
Pink!Wow...hope when I back dah boleh baca :)
ShalbySalbina said…
lambatnya march...
dhiya zafira said…
Jahn...
banyaknya omigod dia..hahaha...kali ni air sudah habis di sedut..hahahha...
dhiya zafira said…
Dieya...terima kasih...
nanti boleh beli dengan saya..boleh sign sekali..tak pon kita jumpa di KLBF 2011 nanti...mana2 pon ok...
dhiya zafira said…
Evilbunny...

tqtqttqtqtq...sabar ya...tak lama lagi dah tu...
dhiya zafira said…
kak shalby...

dah tak lama dah..pejam celik pejam celik je..hhehhee
dhiya zafira said…
nowwa...

enjoy ur trip..safe journey ya...insyaALLAH mintak2 adalah nanti
Cik Ton said…
Dhiya
baru suku cik ton baca novel HBR mcm dah semput nafas menahan rasa mcm terlibat sama operasi yang sid ketuai dan turut sama rasa kepedihan dijiwa arisa..rasanyer cik ton pun turut takut pada pembunuh bersiri tu
rasanya tertahan2 nafas sbb operasi tu mcm baca novel JKP juga, cuma hati ni lebih jatuh cinta pada Rifqi...ternanti-nanti kisah najmi
dhiya zafira said…
salam cik ton...

macam mana? dah khatam dah? masih rasa semput nafas tak? hehehhe...harap2 cik ton puas hati ya dengan HBR ni...walaupun lebih sukakan rif...hahahha
anum said…
Kak..tahniah!HBR mmg best....
ckup 'ramuan'nya...
walau SID tak mampu tawan hati sebagaimana RIF yg dah berada di 'zon selesa'...HBR ttp bestt!!

Mmg rs nk tercabut jantung nih bl baca bab 2 org penting SID di tawan oleh ANGEL...
Buuwa said…
crita best!!.. berdebar2 bace.. sampai xnk stop baca.. huk3..

tp terlalu banyak imbas kembali ..tue yang buat rasa lemah tuh.. huhuu
Cik Diana said…
sgt besh akak nOvel nie.. jd nk taw jee ape kesudahan.. thumbs up larh! :)
Anonymous said…
Novel ini best....

Popular posts from this blog

PRE ORDER ~ JAUH KAU PERGI

SAYA RASA NAK BAKAR PEJABAT POS Kamunting

mutiara kata sasterawan negara