BLOGER IN DA HOUSE : KHAS BUAT BLOGGER BARU



Salam...

Walaupun tajuk n3 ini khas buat blogger baru, tapi sebenarnya usia saya dalam dunia blog ini dah 4 tahun sudah...blog saya ni berceritakan tentang macam-macam kisah yang berlaku dalam hidup saya. Tentang keluarga..tentang apa yang berlaku di sekeliling saya..dan yang paling utama blog saya ini bercerita tentang minat yang paling utama saya..penulisan...kepada anda blogger2 semua..salam kenal dari saya...

Comments

Tie Tinie said…
salam kak... tie pun join juga. selamat berkenalan ye kak... hehehehhe...
dhiya zafira said…
Wkumslaam Tie..hahhaha akak join bila akak tgk kat blog tie le..hehehhe
Mimiey.. (^-^) said…
slm kenal dr mimiey...

nasyieen.blogspot.com
jann sinuja said…
hye!!! :)
shahrul said…
salam perkenalan dhiya....

nice simple blog..senang nak godek2 apa ader isinya..hehhe
KimiCnoL said…
salam blogger ;)
JOM BACE ENTRY BARU
"Iklan Best"
dhiya zafira said…
Mimiey n jann...salam kenal dari saya juga...

Shahrul...salam kenal juga dari saya..heheheh...blog ni mmg simple je...heheheh..silakan..jangan segan2 nak godek

Kimi cool....akakn ke sana nanti..tq
sis,sii penulis novel?
wah.hebat!

:D

salam singgah dr sy :))
dhiya zafira said…
Iqa...penulis biasa2 saja...heheh..salam kenal dr akak
cikmawar said…
cikmawar singgah menyinggah..

:)
dhiya zafira said…
Cik mawar..silakan...
salam perkenalan :)


happy blogging ! ^^,
Sideq's Stories said…
salam...
datang singgah ni hehe
nice blog yeah
hope dapat singgah na lau berminat follow la blog saye k =)

http://sideqstories.blogspot.com/
dhiya zafira said…
Nur Azila...salam kenal..tq sudi menjangah blog yg tak seberapa ni..heheh
Ainismaira said…
Salam Perkenalan ^_^ Novelis ye.. :)
norh said…
selamat berkenalan :)
Azrul Hisham said…
salam ziarah dari blog ben...

datang guling2 melawat blogger baru kat sini... (^_^)V


Jom guling-guling disini pula:

Azrul Hisham -My Real Life
dhiya zafira said…
Ainis...salam kenal juga dari saya..yup..saya penulis kecil-kecil sahaja..hehehe

Norh..salam kenal juga

Azrul tq..nanti saya guling2 jugak ke sana ya
titirara said…
Singgah dari blog ben :p
yayalya said…
hye awk, kte nak kwn dgn awk...nak tmbh kawn... :) sudi jenguk blog kte ya...eh2 follow awk!!

Popular posts from this blog

SAYA RASA NAK BAKAR PEJABAT POS Kamunting

PRE ORDER ~ JAUH KAU PERGI

mutiara kata sasterawan negara