JAUH KAU PERGI DI PESTA BUKU SELANGOR, PKNS

Salam...


Berita yang membuatkan saya tersenyum sampai ke telinga. JKP sudah berada di pesta buku selangor...Jadi apa lagi....pakat-pakatlah beramai-ramai membeli naskah terbaru saya itu. Belilah 1, 2 , 3 hatta 10 sekalipun....saya tak kisah..jangan tak beli langsung ya....
Ya ALLAH...jelesnya saya..kalau diri ni boleh terbang...mmg dah sampai saya ke Shah Alam ketika ni. Tak apalah...Hezzy sudah berjanji akan mendapatkan satu untuk saya. Lusa, kak Eka akan membawakan JKP untuk saya di KLIA..hehhehe...dapat2 je nanti..tgk sekejap..kembang2 hidung...senyum2..lepas tu simpan dalam beg...ada buku lain yang lebih penting untuk saya baca....
Kepada pembaca sekalian....yang mahu membeli secara online dengan saya...tunggu ya saya kembali dalam masa dua minggu lagi....saya tidak sempat untuk membuat bookmark...hmmmm...tengoklah..kalau di sana nanti ada souvenir menarik untuk pembaca bertuah...

Comments

Nowwa Fitri said…
Huish aku kena beli ni...nak souvenir punya pasal..ko gi mana?Ostolia?Nantyi jangan lupa fridge magnet aku yea..ahhaa...demand!
dhiya zafira said…
Wah nora...

pasal souvenir ko nak beli ek..hahahah...
Aku kensel trip ke perth n ganti dengan umrah...
dhiya zafira said…
Nora..

sorry...comment post aku ni bengong..abis terdelete suma...
aku p umrah...trip ke perth tu kensel buat sementara waktu....hehhehe..dulukan yang lebih penting dulu...
Tyyra Lambert said…
saya suka sangat novel ni :)
Anonymous said…
dhiya zafira, sy mau bli buku jauh kau pergi.buku lama dh rosak kna air.huhuhu...nk bli gak citer hati bgetar rndu.dh ad stok nnt bgtau sy ye...


cik timun,
timunmadu@yahoo.com
dhiya zafira said…
Tyrra

terima kasih kerana sukakan JKP..kalau sudi bacalah buku saya yang lain juga...
dhiya zafira said…
Cik timun...

ada stok semuanya...kalau nak emel saya pada dhiya_zafira@yahoo.com okeh

Popular posts from this blog

SAYA RASA NAK BAKAR PEJABAT POS Kamunting

mutiara kata sasterawan negara

Pre Order DIBUKA SEKARANG - HAQ II