Tuesday, February 06, 2007

kena kursus...

Assalamualaikum...
Maaf kerana aku tidak post apa-apa n3 dua tiga hari ni....mulai esok dan ari khamis, aku tiada di alam maya kerana aku akan berkursus. kita akan berjumpa lagi selepas ini...

5 comments:

Abang Long said...

Salam hormat buat adik Mar, kursus perkahwinan ke ?

Inilah Saya said...

Kursus kawin?

:-)

violet said...

abang long dan inilah saya...
Kursus kahwin?....oh tidak! Insyalllah, bla tiba masanya akan diwar-warkan juga...hihiih

Mersik said...

Haaa.. kalau bkn kursus kahwin, mesti kursus "Demokrasi terpimpin ".. kekekek ahaks.. alahaii

violet said...

pokcik....ala2 macam tu jugak lah....hehehe

OFFER HATI BERGETAR RINDU

OFFER RM20 (sm)/ RM 25(ss)  termasuk pos throwback 🔙  novel ke 5 yang terbit pada Mac 2011. Terbit selepas hanya 7 bula...