TELOK DALAM RESORT, PANGKOR


Pemandangan kat sini memang superb. tenang dan mendamaikan. 1st time datang aku dok berkira-kira bila masa aku boleh terjun ke laut / kolam. sayang sekali jadual kursus memang pack sampai aku tak berpeluang langsung menikmati keindahan ciptaan Tuhan ini. Foto ni dirakam pun in between classes dan on the way ke kelas. Aku sempat mandi sekejap melepaskan gian. Ajak kekawan semuanya tak mau. masing2 nak rehat sebab malam pun ada kelas. pertang sabtu ada masa luang sejam sebelum dinner. Aku memang tak tahan kalau tgk air...so sorang2 aku pergi ke pantai. konon2 tak nak mandi. hanya nak menikmati pemandangan tapi hahaha...aku terjun jugak. tak sampai sepuluh minit asalkan gian aku lepas. lagipun maghrib nak masuk. aku seorang pulak tu...kekadang tgk laut yang tenang pun jadi takut jugak..hahahaha


Ni satu lagi pemandangan yang membuatkan aku nak terjun walaupun tengah berbaju kurung sekalipun. Aku cukup dengki dengan budak lelaki yang terjun ke kolam walaupun dah pukul 11 malam. Aku...sayang tak ada geng...kalau nak kerana malu, harus aku join budak lelaki tu sama.


Ni kawasan chalet, laluan ke tempat aku menginap. Waktu malam memang cantik sebab lampu akan menyelusuri setiap jalan n lampu luar chalet akan menyala. Tetapi keadaan agak gelap kalau bilik kita tu jauh sikit pada orang ramai...seram beb...dahlah kelas habis pukul 3 pagi.

Ni chalet aku. Bilik 124. Aku duduk dengan bos aku. hihiihih...



Satu lagi pemandangan yang indah. sebenarnya banyak lagi gambar aku ambil. Siapa nak nak cari ketenangan, memang kat sinilah tempat yang sesuai. Kalau anda penulis, nak cari ilham...hihihi datanglah kat sini.

Comments

natrah said…
Very nice place aaa Pangkor..I've been there 6 years ago tapi tak de nmpk cantik sgt...now nmpk very calm..honeymooners sesuai lah kan...nntilah ajak my hubby for our next anniversary...letak la gmbr lg buat slide show ke..so i can convince my hubby hehehhe
Noushy Syah said…
Woww..awesome!! The ambiance so romantic and cool...

Great place for holidaying or honeymooning;)
mama ranggie said…
cantik gak ek pemandangan kat sana...

mama lon ade kesempatan lg nak g...

kesian kan?
wallpaper said…
Hello friend, You create a nice blog... my blog..http://iearnmoneyhelper.blogspot.com/ Thanks for the comment in my blog.
http://iearnmoneyhelper.blogspot.com/do ya want to have some adsense tips? come to my site and take something helpful for ya free!!!
Contact me.. I will show how to earn money with your blog.. I have some easy ideas... my mail is kannan.smix@gmail.com. I am earning more than 500$ per month.
have a nice day
dhiya zafira said…
nattrah,
tempat ni memang sesuai utk honeymoon..hihihi sunyi, tenang dan damai..Insyaallah nanti i buat slide...i cannot convince him lah...only u have the powerrrr to convince him...hihihihi


Noushy...
agreed...nanti noushy pun boleh honeymoon kat sini...hahaha..Insyaallah


mama,
kalau ada peluang boleh pergi...


wallpaper...
tq 4 the info..

Popular posts from this blog

SAYA RASA NAK BAKAR PEJABAT POS Kamunting

Pre Order DIBUKA SEKARANG - HAQ II

mutiara kata sasterawan negara