pangkor




Salam...
Aku tidak akan online dari esok sehingga ahad kerana kursus di Pulau Pangkor. yey...yey...kursus sambil bercuti..hihihih. Dalam pada tu frust jugak sebab ari ahad ni adik lelaki aku akan bertunang. Aku dah memang plan nak pi ke Baling tapi tup2 dapat call semalam, jadi terpaksalah... "SAYA YANG MENURUT PERINTAH'. Apa pun kita berjumpa minggu depan. Doakan aku selamat pergi dan balik...

Comments

mama ranggie said…
uuiii..beshnyer die...

sambil menyelam minum air...
Noushy Syah said…
Have a good w/end in Pangkur...wow I love the beach,beautiful ambience!!

Take care kak Dhiya.
Selamat pergi dan pulang yea.
laila kamilia said…
jalan2 pi pangkor
[enat berceramah jgn dok mendengkur
arahan urusetia kenalah akur
sesekala angguklah amcam tekukur...

apa yg aku merapu? selamat bercuti, kursus tu kursus juga...yg penting enjoy!
laila kamilia said…
penat...salah eja
laila kamilia said…
macam...Ya ALLAH mende ni...aku ingat aku kena tidurlah... merapu dah tulisan aku
dhiya zafira said…
mama...
pemandangan kt sana memang cantik tapi tang nak menyelam tu..huaaa...masa tak ada....


noushy...
gambar tu memang gambar kt pankor tapi buka ditempat yang akak pergi tu...
tapi terima kasih atas doa..hihih


laila...
ko merapu? hihihi aku faham...

Popular posts from this blog

SAYA RASA NAK BAKAR PEJABAT POS Kamunting

mutiara kata sasterawan negara

Pre Order DIBUKA SEKARANG - HAQ II