Wednesday, April 13, 2011

KLIBF 2011




Bahang pesta buku semakin terasa. InsyaALLAH saya akan berada di sana pada hari SABTU, 23 April 2011 dari jam 1 - 7 PM. Jom pakat ramai-ramai singgah di dewan Tun Dr. Ismail PWTC di mana GRUP KUMPULAN KARANGKRAF berada. Harap2 dapat jumpa anda semua...(^_^)


5 comments:

Nowwa Fitri said...

Aku sponsor coklat masa ni under Karangkraf :)

dhiya zafira said...

ooo..depa kol hang minta sponsor ke?

Fauzan 'Jahn' Abas said...

jumpa di sana ye kak... saya tak hensem..so, kalau nampak yang tak hensem tu sayalah..wahahahah!!

Fauzan 'Jahn' Abas said...

as salam kak dhiya...

saya kotakan janji saya untuk siarkan cerpen bersiri merangkap novel pendek ini...

the curious case of wharever

http://jahnscar.blogspot.com/2011/04/novela-curious-case-of-whatever-1.html

silalah ke belog... dan tolong promo sekali....hhehehehhh

airina said...

Salam kak dhiya :))
harap1 dapat jumpa akak hehe... insyaAllah kalau ada rezeki, nak juga minta sign :D

OFFER HATI BERGETAR RINDU

OFFER RM20 (sm)/ RM 25(ss)  termasuk pos throwback 🔙  novel ke 5 yang terbit pada Mac 2011. Terbit selepas hanya 7 bula...