Monday, April 25, 2011

Ehem...ehem...

Salam...

Ingat cerita yang saya mahu ceritakan tapi agak keberatan mahu cerita? Huh..macam saspen je..tapi sebenarnya tak ada apa-apa pun...Kalau dulu kejadian ini hanya 'kita-kita' sahaja yang tahu, namun makin lama..makin terbongkar...jadi yang rahsia bukan menjadi rahsia lagi...hahaha...walaupun sebenarnya kejadian ini bolehlah dirahsiakan sebenarnya....hahahah...apa bendalah tu ya..takpelah..tak payah berteka teki lagi..just nak share gambar di bawah...faham2 sajalah ya...

                                                             Tarikh : 16 April 2011
                                                              Event : Saya dapat cincin...

12 comments:

Eera Shera said...

akak..ble engage ni?huhu..congrat! im happy for u <3

dhiya zafira said...

hehehhe..terima kasih...16/4 aritu

dieya said...

congrats!!!

dhiya zafira said...

thanks dieya

Eny Yusof said...

wah wah wah....sonyap-sonyap ubi berisi ye. so bila tarikh keramat nanti? hehehe.... congrats by the way.

dhiya zafira said...

Thanks Eny..insyALLAH hujung tahun kot..tak decide lagi.hmmm..nampaknya kalau jadi hujung tahun..trip ke korea mmg hanguslah...eheheheh

AJ said...

Congratulations on your engagement!

Eera Shera said...

akk plan nk g korea??wah bestnye..syok jadi akak.macam2 tempat dah pergi..

dhiya zafira said...

Aj...thank u ya...


Eera, plan yang rasa2nya bakal tak jadi..hehhehehe...

Fauzan 'Jahn' Abas said...

ahahahahaha..kak kenapa saya baru tahu... ni adik ipar dia kirim salam selamat but akak berdua,...hehehe... nak kawen nanti pastikan jemput saya, kak!!!kalau tidak... akak tahu apa saya mampu buat...hehehe, wah gitu!!!!

[Fadilah Diyana] said...

tahniah akak...

Kak Aya said...

tahniah dhiya..kak aya doakan yang terbaik untuk dhiya, semoga lepas kawin nanti, idea makin best!

OFFER HATI BERGETAR RINDU

OFFER RM20 (sm)/ RM 25(ss)  termasuk pos throwback 🔙  novel ke 5 yang terbit pada Mac 2011. Terbit selepas hanya 7 bula...