Ehem...ehem...

Salam...

Ingat cerita yang saya mahu ceritakan tapi agak keberatan mahu cerita? Huh..macam saspen je..tapi sebenarnya tak ada apa-apa pun...Kalau dulu kejadian ini hanya 'kita-kita' sahaja yang tahu, namun makin lama..makin terbongkar...jadi yang rahsia bukan menjadi rahsia lagi...hahaha...walaupun sebenarnya kejadian ini bolehlah dirahsiakan sebenarnya....hahahah...apa bendalah tu ya..takpelah..tak payah berteka teki lagi..just nak share gambar di bawah...faham2 sajalah ya...

                                                             Tarikh : 16 April 2011
                                                              Event : Saya dapat cincin...

Comments

Eera Shera said…
akak..ble engage ni?huhu..congrat! im happy for u <3
dhiya zafira said…
hehehhe..terima kasih...16/4 aritu
dieya said…
congrats!!!
dhiya zafira said…
thanks dieya
Eny Yusof said…
wah wah wah....sonyap-sonyap ubi berisi ye. so bila tarikh keramat nanti? hehehe.... congrats by the way.
dhiya zafira said…
Thanks Eny..insyALLAH hujung tahun kot..tak decide lagi.hmmm..nampaknya kalau jadi hujung tahun..trip ke korea mmg hanguslah...eheheheh
AJ said…
Congratulations on your engagement!
Eera Shera said…
akk plan nk g korea??wah bestnye..syok jadi akak.macam2 tempat dah pergi..
dhiya zafira said…
Aj...thank u ya...


Eera, plan yang rasa2nya bakal tak jadi..hehhehehe...
ahahahahaha..kak kenapa saya baru tahu... ni adik ipar dia kirim salam selamat but akak berdua,...hehehe... nak kawen nanti pastikan jemput saya, kak!!!kalau tidak... akak tahu apa saya mampu buat...hehehe, wah gitu!!!!
tahniah akak...
Kak Aya said…
tahniah dhiya..kak aya doakan yang terbaik untuk dhiya, semoga lepas kawin nanti, idea makin best!

Popular posts from this blog

SAYA RASA NAK BAKAR PEJABAT POS Kamunting

mutiara kata sasterawan negara

Pre Order DIBUKA SEKARANG - HAQ II