oooo...i'm half way there....ooooo

Salam...
Sehari sebelum Hari raya Korban aku text editor aku untuk mengucapkan selamat hari Raya kat dia. Tup tup aku dapat soalan dari dia yang berbunyi " Novel terbaru ada tak?".
Tertelan air liur aku sekejap. Dengan konfidentnya aku reply ..." Tgh pulun ni. Insyaallah kalau siap hujung bulan ni akak antar. KALAU AJELAH ya....heheheheh..."
hmmm...seminggu diserang demam yang agak teruk menyebabkan seminggu itu jugalah mss aku tidak bersentuh. Cerita sudah aku tulis separuh dan tinggal separuh lagi untuk disiapkan. bermesej dengan lynn dan berym dengan laila selalunya bab inilah yang menjadi tajuk perbualan. seringkali aku cakap pd mereka yang kali ini mss aku hampir hendak siap n yet yang nak siap itulah terasa mcam banyak lagi yg hendak ditulis.
Disember sudah 10 hari berlalu. agak-agaknya sempat ke aku menghantar mss baru pada editor hujung bulan ni? hmmmmmmmm

Comments

Hezzy Azra... said…
Dhiya,
At least ko 'half way there'... aku ni 'quarter way'... masih gear 2... tak masuk lagi gear 3! Hehe...
laila kamilia said…
ala...hezy... okla tu....bnyk masa lagi...

teruskan dhiya...aku mungkin x dpt mengejar kerana halangan yg mcm2...
dhiya zafira said…
Salam Hezzy...

Tak apa. KENANGAN TERINDAH masih hangat di pasaran. masa kau panjang lagi beb... hehehhehe....ada masa nak hu ha hu ha....
dhiya zafira said…
Salam Laila...

ya aku boleh bayangkan kesibukan kau dengan anak-anak n nak pindah rumah lagi...
ya...semoga kita sama2 berjaya menyiapkan mss dalam masa yang kita peruntukkan..heheh

Popular posts from this blog

SAYA RASA NAK BAKAR PEJABAT POS Kamunting

PRE ORDER ~ JAUH KAU PERGI

mutiara kata sasterawan negara