hezzy tagged aku

Rules:1. The rules of the game get posted at the beginning
2. Each player answers the questions about themselves
3. At the end of the post the player then tags 5 people and posts their names, then goes to their blogs and leaves a comment, letting them know they got tagged and to ask them to play and read your blog
Starting time: 3.48pm
Name : Mardhiyah @ violet@ dhiya zafira
Sisters : 2 kakak n 2 adik
Brothers : 2
Shoe size : 5,6,7 ( bergantung pada jenis kasut)
Height : 151cm ( hahahah hezzy aku 1cm tinggi dari ko)
Where do you live : Taiping Perak
Have you ever been on a plane : Yup
Swam in the ocean : boleh2 sket2. asal kaki boleh jejak pasir kira confidentlah tu.
Fallen asleep at school : always
Broken someone’s heart : hahahhah...ada sorang masa study dulu2.
Fell off your chair : kadang2. dolo2 je la
Sat by the phone all night waiting for someone to call : yup esp kalau melibat hal2 family ni
Saved e-mails : depends pada email2 yang penting n best saja
What is your room like : penuh dengan rak buku. tak tentu. kejap bilik depan. kejap bilik belakang. kejap depan tv. kejap dengan mak...hahahhahahha
What’s right beside you: culculator. nak kira bajet nak p german tahun depan. hahahhahahahah
What is the last thing you ate : Nasi n lauk yang mak masak.
Ever had...Chicken pox : Believe it or not… tak pernah langsung.
Sore throat : Kadang-kadang. kalau demam selalunya kena sekali.
Stitches : masa umur 6 tahun. kat kepala.
Broken nose : tak pernah dan tak nak
Do you believe in love at first sight : apa pon boleh berlaku
Like picnics : suka
Who was/were...The last person you danced with : tak ada.
Last made you smile : tadi tgh sembang dengan staff kt lib
You last yelled at : ntahlah rasa ramai orang kena jerit semalam sebab aku bad mood.
Today did you...Talk to someone you like : sudah tentu
Kissed anyone : banyak...semuanya dibawah umur 3 tahun. heheeheeh
Get sick : Setakat ni, alhamdulillah… masih sihat walafiat
Talk to an ex : apa ex je ke? y z tak mau ke? hhehehehehe
Miss someone : Arwah ayah...
Who do you really hate: hmmmm...tak payahlah mention nama kat sini.hehehehhe
Do you like your hand-writing : tidak langsung. tulisan saya mcam doktor ayam.
Are your toe nails painted : Insyaallah tak akan pernah
Whose bed other than yours would you rather sleep in : hahahhaha...tak mau jawab boleh x
What color shirt are you wearing now : baju kurung jelah. keja gomen mana leh pakai2 tshirt2 ni.
Are you a friendly person : tak berapa sangat. kecuali dengan orang yg dah memang kenal.
Do you have any pets : tak ada.
Do you sleep with the TV on : jarang2
What are you doing right now : Menjawab soalan 'tagged' yang terlalu banyak ni.
Can you handle the truth : hmmmm...depends
Are you closer to your mother or father : rapat dengan dua2.
Do you eat healthy : hmmm...payah nak jawab ni....
Do you still have pictures of you & your ex : tak de
If you’re having a bad day, who are you most likely to go to : my family
Are you loud or quiet most of the time : ikut mood.
Are you confident : yup
5 things I was doing 10 years ago
1) jadi cashier kedai kek ( tunggu panggilan U)
2) Mulakan aktiviti menulis cerpen dengan aktifnya di kedai kek ( bila customer tak ada)
3) Masuk U.
4) kenal kedai buku uncle kat CM( untuk 3 tahun yang seterusnya jadi regular customer)
5) belajar, belajar dan belajar dengan tidak bersunguh2nya. (huwaaaaa)
5 things I would do if I were a billionaire
1) insyaallah sedekah banyak2
2) bawak family p Haji n melancong
3)bayar hutang
4) dapatkan semua benda yang tak dapat sebelum ni.
5) nak bukak bisnes
5 of my bad habits
1) moody
2)moody
3)moody
4)moody
5)moody...heheheh rasanya kalau aku terkena sindrom ni, memang terkeluarlah perangai2 aku yang tak semenggah tu.
5 places I've lived/living
1) Sabah
2) Sarawak
3) N. Sembilan
4) Bukit Mertajam
5)Perak( tg. malim n taiping)
5 people I tag
Laila, kak lily, fad, aleeya, shanika

Comments

Hezzy Azra... said…
Dhiya,
Eleh... 1 cm tinggi drp aku pun nak eksyen! hahahaha

"whose bed other than yours would you rather sleep in"... tarak berani jawab itu soalan kar? hehe
dhiya zafira said…
Hezzy...

wpon 1cm tu wajib dinyatakan tau. hehehehheheh

bukan tak berani jawab....takot ada yang sakit jantung terkejut nanti.hahahahha
laila kamilia said…
apsal ko suka tag aku...hahahha aku tengah fikir nak jawab ni
dhiya zafira said…
laila...

sebab aku punya sukalah.hahahahhaha...ko kena @ wajib jawab tau

Popular posts from this blog

SAYA RASA NAK BAKAR PEJABAT POS Kamunting

mutiara kata sasterawan negara

PRE ORDER ~ JAUH KAU PERGI