Aku Risau....Aku Nak....?




Salam....

Aku risau. Benar risau. Apa nak jadi dengan aku sekarang ni? Kenapa aku jadi macam ini? Disember bakal menjelma tidak berapa waktu lagi dan aku masih termanggu-manggu mengenangkan manuskrip yang langsung tidak bersentuh. Oh...Tidak!!! Aku kena tekadkan semangat. Kuatkan azam.


Untuk itu aku nak hadiahkan diri aku sesuatu sebagai pendorong dan peransang. Aku perlukan laptop baru. Aku berkenan dengan sony vaio. Laila pon dah merasa pakai. Iyalah dia ada cik abang yang belikan. Aku? huhuhuhu...sekarang ni aku offer pada korang semua. sapa yang nak belikan aku Vaio warna biru satu? heheheheheheheheheh.....




p/s - Aku baru order laptop baru dari Dell sebentar tadi, warna midnight blue. n next week akan sampai. so...oklah. tak dapat vaio pon dapat Dell ok jugak. hmmmm..kalau dah dapat laptop baru tapi still malas menulis lagi tak taulah apa nak jadi.....

Comments

pu3ju said…
kalo setiap kali mood mengarang ko mghilg, ko beli laptop baru. sure nnt ko leh buka bundle laptop. bagussss bagussss idea bisnes yg bernas!! hehehe...
laila kamilia said…
hahaha.... itu maknanya ko kena cari abang satu....
dhiya zafira said…
Jue...

kalau setiap kali kena beli laptop mau je aku muflis. heheheh...tak adalah. beli pun sebab memang berniat dari dulu lagi nak beli
dhiya zafira said…
Laila...

ko tolong cari abang german kat aku boleh tak? tapi tak mau yang muka species oliver kahn tu tau...heheheheheh
Mersik said…
Dhiya,

Tak mengapa... Memang kita selalu digalakkan mendorong diri sendiri ( dengan berbagai2 cara sekalipun ).

Bior semangatnya sentiasa tinggi, berkobar2 dan menggebu2 gitu.. hik hik.
dhiya zafira said…
Salam pokcik mersik....

ha'ah. sekali sekala kan pokcik...bukan selalu...hihihiih

Popular posts from this blog

PRE ORDER ~ JAUH KAU PERGI

SAYA RASA NAK BAKAR PEJABAT POS Kamunting

mutiara kata sasterawan negara