fikirkan....


For some dreams, one lifetime is not enough.

Comments

Lynn Dayana said…
maksudnya? Bg aku... tak akan tercapai mimpi tu! becoz it's too big, unachievable, unrealistic, unmeasurerable...huhu...ukurlah baju di bdn sendiri? hmmm....
dhiya zafira said…
lynn...

sebelum aku bukak komen ni aku dah senyum sendiri sebab aku tahu siapa yang akan jadi tukang komen yang pertama.
Seperti biasa segala n3 aku sebelum dan sesudah ini adalah benda yang berkaitan dengan aku..heheheheh....tapi merujuk pada komen kau, bagi aku pula
itu maknanya selagi ada kudrat, selagi ada hayat, sekali itulah kita tetap kena yakin.
percaya itu satu kuasa Lynn...siapa yang percaya maka dia berkuasa.
lilysuriani said…
asal seksi semacam je heart ko nih! :P
shai said…
Komen dari seorang pembaca bernama Shaizhar :-
Novel : Ku damba bahagia.
Rating : 7 / 10
Kulit Buku : 6 / 10 (tak faham konsep rumah inggeris & Angsa?)
Bahasa : 7/10 (boleh diperbaiki)

Komen ringkas : mungkin kena tunjukkan emosi hero yg "dahagakan belaian lelaki" atau dlm yg memerlukan "nafkah batin" si heroin pulak kena lebih mengoda si lelaki. ha3..apa yg aku mengarutkan nie. nanti sambung komen balik yek!
Rinn said…
pernah dengar lagu ni? your short entry reminds me of this song :)

If I had a thousand years to love you
I would need at least a thousand more
There’s so much love, inside I wanna give you
You’re all I’m living for

Darling you, ..A lifetime ain’t enough, to love you
Ohh.. there’s not enough time
To have you here beside me, If I could

I would give you more than forever
I would love you, long after the end of time
I would give you, more than forever
More than the rest of my life
If that’s what I could do
I’d be loving you more than forever

And if I had a million of your kisses
That wouldn’t be enough to get me by
It’s gonna take more than a lifetime of your kisses
To keep me satisfied

Darling you, ..A lifetime ain’t enough, to love you
Ohh.. there’s not enough time
To have you here beside me, If I could

I would give you more than forever
I would love you, long after the end of time
I would give you, more than forever
More than the rest of my life
If that’s what I could do
I’d be loving you more than forever

More than the rest of our time
Because it’s your love
I can’t get enough of, baby...

KRU
More Than Forever
dhiya zafira said…
lily...

seksi? heheheh. depends kepada pandangan mata seseorang tu aku rasa. kalau ko pandang seksi, iyalah seksi. kalau ko pandang seksa.....eheheheh
dhiya zafira said…
shai...

terima kasih kerana sudi memberi komen untuk buku pertama saya. Insyaallah segala teguran akan diambil perhatian. kalau mahu komen lebih panjang boleh dialamatkan ke dhiya_zafira@yahoo.com.

p/s - part 'nafkah batin' errrr...errrrrr..errrrr
dhiya zafira said…
rinn...

siapakah yang menyanyikan lagu tu? kru kah? hehehhe..
Rinn said…
salah satu lagu KRU yang aku suka dalam album full english dia beberapa tahun dulu.
Lynn Dayana said…
Sedapnya senikata lagu tu Rinn... Nak lagu tu boleh? Ko email lah! ek..ek... hehe...

Dhiya... konsepnya... kena bersyukur kot! Percaya itu kuasa? emmm... entahlah! Hari ni, aku memilih warna coklat sebagai warna hati... not too yummy, not too delicious!
dhiya zafira said…
rinn...

aku dah lupalah lagu2 kru ni. dulu memang minat depa ni tapi sekarang ......hehehhehe
dhiya zafira said…
lynn...

memilih warna coklat? adakah kerana ada seseorang itu juga yang sukan makan coklat? heheheheh

Popular posts from this blog

SAYA RASA NAK BAKAR PEJABAT POS Kamunting

mutiara kata sasterawan negara

PRE ORDER ~ JAUH KAU PERGI