NOVEL AKU...AKHIRNYA...


Salam...

sebelum ni ada aku ceritakan mengenai cover novel aku. Hendak ditunjukkan masa tu tak boleh lagi...iyalah dok ada kat kilang...tup...tup tak jadi cetak ker...apa ke...manalah tau.
semalam editor aku call mengatakan buku aku sudah siapa dicetak dan akan berada di pasaran dalam sehari dua ni. Mengenang itu, aku akan paparkan cover novel aku buat tatapan semua......

Comments

banji said…
wah! tahniah! saya ada suggestion, apa kata selain promote diblog ni, violet sendiri pasarkan novel yg ditandatangani. mesti banyak org berminat
Abang Long said…
TAHNIAH, TAHNIAH, TAHNIAH dan TAHNIAH. Atas kelahiran novel sulung Adinda Manja Mar.

Bila dah keluar novel, rasanya lagi tak boleh tidoq malam kot ?

Bagai dijanji, Abang Long akan PROMOSI kan novel ini habis - habisan. Ya, PAsiNo adalah waktu paling strategik !
violet said…
banji...
erima kasih. boleh saja...banji tolong jadi sales rep leh tak?


Abang long...
TERIMA KASIH ATAS SEGALANYA.....
©Opah De said…
Salam Violet...
Tahniah tahniah tahniah... huhu... nak enlarge gambor, nak tengok camanalah rupa penulis baru yang berbakat ni...
violet said…
Opah...

hihihi...terima kasih....ala...nak tgh ghupe saya ya...tak antik tapi manisnya ada...hhiihih
wan_amalyn said…
Violet dear..
COngrats!!! Nanti kakwan dapatkan buku dia... klu nak yg ada tt bleh tak? :) barulah special..!! bila nak turun kl utk promote buku baru ni?
sekali lagi... congrats dear, moga terus aktif berkarya!
violet said…
kak wan...
terima kasih kak...baru nak text kak wan pasai nih...tup2 kak wan tahu dulu..hhiihih
turun kl...? insyaallah kalau ada kesempatan saya akan turun....

Popular posts from this blog

SAYA RASA NAK BAKAR PEJABAT POS Kamunting

mutiara kata sasterawan negara

PRE ORDER ~ JAUH KAU PERGI