Friday, July 13, 2007

PAsiNO n Ziarah Novelis


Masa semakin suntuk...detik yang berlalu tidak akan kembali lagi...sekiranya anda berminat dan belum lagi mendaftar lagi sebagai peserta sila berbuat demikian SEGERA!


Program 1 -

PAsiNo.Program Appresiasi Novel - RAMLEE AWANG MURSHID

Tarikh: 28hb Julai 2007.
Tempat: Rumah PENA (JKR 961-7, Jalan Dewan Bahasa, 50460 Kuala Lumpur).Berhampiran Dewan Bahasa dan Pustaka.
Waktu: 09:30 pagi - 1.00 tengahari.

Program 2 - Ziarah Novelis.

Program Ziarah Novelis Sharifah Abu Salem. Selesai sahaja program PAsiNo, peserta yang berminat akan menuju ke rumah Puan Sharifah Abu Salem, secara berkonvoi.

Bagi sesiapa yang berminat untuk menyertai - PAsiNoSila emelkan permohonan anda ke - attokz@gmail.com / alaf21fc@yahoo.com. Sertakan nama dan nombor telefon bimbit, dan emelkan ke alamat diatas dengan tajuk - "Join PAsiNo".

Bagi sesiapa yang berminat untuk menyertai - Program Ziarah Novelis.Sila emelkan permohonan anda ke - alaf21fc@yahoo.com.

Sertakan nama dan nombor telefon bimbit, dan emelkan ke alamat diatas dengan tajuk -"Join Ziarah".Dan bagi sesiapa yang berminat untuk menyertai kedua - dua program tersebut, sila emelkan permohonan, beserta nama dan telefon bimbit, ke alamat - alaf21fc@yahoo.com dengan tajuk - "Join 2".

Pihak Kelab mengalu - alukan kehadiran anda. Bawalah kawan, teman, saudara - mara dan sesiapa sahaja yang berminat.

# Sila hebahkan program ini kepada sesiapa sahaja.

# Bagi mereka yang berhasrat untuk datang dengan teman, sila berikan nama mereka yang akan turut serta.

# Pihak Kelab masih membuka peluang untuk seisapa yang berminat untuk membaca fregmen novel - Ramlee Awang Murshid.

Jika anda berhasrat untuk melakukannya, kerjasama anda amat dihargai, dan sila hantarkan hasrat anda ke - alaf21fc@yahoo.com. Berikan nama dan nombor telefon bimbit dan hantarkan ke alamat diatas dengan tajuk - "Baca PAsiNo".

Ada cenderahati menanti anda yang berminat.# Unuk mendapat keterangan lanjut, sila hubungi - Saudara Roslan: 013 3019 380 atau Saudara Zaiful - 012 2488 664.

Untuk penyertaan, sila Tulis pengesahan penyertaan ke email alaf21fc@yahoo.com ,
Untuk menyertai PAsiNO , letakkan tajuk, JOIN PAsiNO.

Dan, jika anda mahu menyertai Program Ziarah Novelis Sharifah Abu Salem selepas program PAsiNO, diharap dapat memberikan pengesahan, selewat - lewatnya pada hari Ahad, 22hb Julai).

TUNGGU APA LAGI! MENDAFTARLAH SEKARANG!!!!

No comments:

OFFER HATI BERGETAR RINDU

OFFER RM20 (sm)/ RM 25(ss)  termasuk pos throwback 🔙  novel ke 5 yang terbit pada Mac 2011. Terbit selepas hanya 7 bula...