TERTULIS BUAT KITA REPRINT



ALHAMDULILLAH...Syukur ke Hadrat ALLAH SWT. Saya sungguh tidak menyangka TBK diulang cetak tidak sampai sebulan dia berada di pasaran. Dan dengan lambakan pelbagai jenis novel di pasaran, karya-karya saya masih mendapat tempat di hati pembaca. Jadi..kepada anda dan anda yang menjadi pemilik TBK ini, saya ucapkan jutaan terima kasih...Mari sama-sama doakan agar satu hari nanti ada tambahan 0 dibelakang nombor 2 itu nanti...InsyaALLAH..Aamiin.....

Comments

Humyra said…
Insya-Allah...Amin...
Novel2 akak memang terbaik *thumbs up*
Favourite saya ialah JKP...dah katam berjuta-juta kali *gimik je* mmg dah katam banyak kali sampai dah boleh hafal dialog lagi *peace*

Apa pun saya doakan agar akak akan sentiasa success.Amin^-^
dhiya zafira said…
Aaminnn..terima kasih kerana menyokong karya akak Humyra
Kapten Shada said…
Salam..
Saya suka dengan novel ni..mcm kena dengan hidup saya (part Jimmy operasi)..Anyway good luck dan semoga terus berkarya dengan genre mcm ni ye.. :)
Kapten Shada said…
Salam.

Novel ni memang best, hehe.. Auni xsuka askar, tapi saya SUKA SANGAT!!!

Semoga ada lagi karya utk genre yg sama mcm novel ni ok? All the best!! (*^-^*)

Popular posts from this blog

SAYA RASA NAK BAKAR PEJABAT POS Kamunting

PRE ORDER ~ JAUH KAU PERGI

mutiara kata sasterawan negara