layan dvd




Salam...
Lama aku tak menulis...dan lama aku tak bercerita...alasannya...aku tgh syok melayan dvd Grey'a Anatomy season 1-5.....nantilah..bila2 masa aku ada mood untk bercerita...aku tulihlah apa2 ek...

Comments

mie said…
salam kak Dhiya,
saya nak tanya akak beli dvd Grey's Anatomy ni dekat mana ek?saya dah lama cari?

klu akak tahu boleh email saya di mizahyeop@yahoo.com!
dhiya zafira said…
salam mie...

cd tu akak beli kat taiping sentral...tgh promosi blu ray disc...murah dalam 39.90 satu season...
Nowwa said…
season 5 full version ke?

Huish jelez laaaaaaaa..season 5 aku sekerat je...

Dia dalam kotak cantek ke dlm plastik je?
dhiya zafira said…
salam nora...


aku dapat penuh..takde potong2 pon..siap ada extra shoot yg tak ditayangkan kat tv lagi...
aku beli dlm kotak cantik le...tak main plastik2..hehhehehe
Nowwa said…
Arggggg...kauu beli kat mana ni?Tension betul aku..aku pun slalu beli kotak cantek...kirim boleh..hahaha

Citer Sex & the city ada tak?Dari season 1 sampai la last tu?
dhiya zafira said…
aku beli kat taiping sentral...rasanya ada lagi...semalam aku pergi ada lagi...yg sex tu aku tak sure sebab aku tak layan citer tu...kalau ko nak aku boleh belikan...nanti ko bank in duit kat akaun aku...
ko nak semua season ke?

Popular posts from this blog

SAYA RASA NAK BAKAR PEJABAT POS Kamunting

mutiara kata sasterawan negara

Pre Order DIBUKA SEKARANG - HAQ II