sekitar di PD

Aku, Lynn, Laila dan Rose di rumah kak Eka. Perhentian ke 3 selepas ke alaf 21 dan lunch kat umah Laila. pukul 2.30 kak Eka datang menyerbu rumah Laila apabila kami tak bergerak lagi. Hahaha...bila bersembang macam tak ingat dunia. Itu belum masuk kak Lily Haslina. agaknya kalau ada bertambah gamatlah kami.
Pemandangan ketika lewat petang. Aku dan Lynn baru sampai. tahu2 pula kondo kami bersambung dengan terrace belakang...so..apalagi 2 orang fotographer tak bertauliah begitu kalut mengambil gambar. hihihihi


Duduk kat sini dengar bunyi ombak cukup mendamaikan hati. sayang aku tak bawak laptop. si Lynn lepas subuh terus lepak dengan laptopnya depan sliding door. ialah bertemankan bunyi ombak, idea memang mencurah-curah. Memang seronok bercuti dengan Lynn. terfikir pula kata kak eka..nanti kita bercuti ramai2 untuk sesi brainstorming mss akan datang. hmmm...idea yg bagus. Aku akan menanti detik itu.

Comments

Noushy Syah said…
Beautiful scenery and ambience!

Mesti rasa xmau balik yea Kak Dhiya!

Enjoy your CNY break..just don't piggy out, LOL.
natrah said…
Cantik nye pemandangan..condo apa ye namanya ni...
dhyia.. kalau sesi brainstorming tu jangan plan lelama... sure tak jadi.. nak kasi jadi.. kita redah jer book tiket terus... tarikh terbang lambat tak apa..yg penting dah book tiket... cam tu sure jadi punya... tak pun kita ke singapore.. kak eka kan ada... jadi pemandu pelancong...
dhiya zafira said…
Noushy...
kalau dan bercuti. melepak..memang rasa MALAS sangat nak balik kerja...hihiihih...tapi apa pun percutian kali ini membuahkan hasilnya. kalau tidak pd akak pun, pada Lynn...hihiih...tq...menanti noushy datang cni...hihiih


natt
nama tempat tu Marina Bay Condo dekat hospital PD. Actually kalau nak dibandingkan dengan telok dalam pangkor jauh lebih cantik dari kat cni. mungkin sudah termaktub keindahan tuhan itu tiada bandingan, jadilah hasilnya begini...hihihi..


kak lily..
aku tunggu ko atau kak eka lead je. ko dh banyak experience dlm hal ni. aku momantai...rasa tak sabar lak...ko jadi ke p bali?
OD said…
Salam Dhiya...
Cantik tempat tu... kalau berumah kat tepi laut, mesti idea datang mencurah-curah, kan?
dhiya zafira said…
salam OD...mestilah...lepas tu rentung memanjang asyik2 terjun ke laut..hahahhaha

Popular posts from this blog

SAYA RASA NAK BAKAR PEJABAT POS Kamunting

Pre Order DIBUKA SEKARANG - HAQ II

mutiara kata sasterawan negara