Tayang kembali













Salam,

Aku agak seronok seminggu dua ni kerana Astro ada menayangkan kembali cerita kartun kesukaan aku. Masa tengok gazzet dia memang aku dah tak sabar-sabar nak tengok. Rindu betul pada watak kesukaan aku iaitu Optimus Prime. Aku ingat lagi masa tengok movie dia dulu, Prime mati, punyalah aku frust. Tapi tak kisahlah asal dapat tengok Prime bersama Autobotsnya melawan Megatron dengan Decepticonnya. Walaupun sekarang ni Transformers dah semakin moden, semakin canggih bentuknya tapi aku tetap suka siri yang 1st generation ni. Apa2 pun kepada yang meminati siri ini...selamat menonton.


Sini aku sertakan sekali info tentang Transformers & Optimus Prime...

Comments

Abang Long said…
abang long dan keluarga suka menonton PINGU. oopssss ... jangan ketawa ... kartun itu membawa unsur kekeluargaan dan banyak pengajaran.
violet said…
hehehe...jangan kata abang long...kat umah ni hantu jugak....seronok tgk cara depa communicate antara satu sama lain...

Popular posts from this blog

SAYA RASA NAK BAKAR PEJABAT POS Kamunting

PRE ORDER ~ JAUH KAU PERGI

mutiara kata sasterawan negara