Friday, July 12, 2013

Ramadan Mubarak



Salam...

Rasanya belum terlambat lagi untuk saya mengucapkan Selamat Menyambut Ramadan Mulia kepada seluruh umat Islam...Semoga amal ibadat kita semakin bertambah dan kekal bertambah di bulan mulia ini..Aaminn...

5 comments:

weschairs said...

Ye selamat berpuasa diucapkan

~ Cik Azz ~ said...

Selamat berpuasa...

Novel baru bila nak keluar... hehe..

Takde plan ke nak buat sambungan kisah Jimmy dan Auni.. :)

dhiya zafira said...

weschairs,

Selamat menyambut syawal yang bakal menjelang

dhiya zafira said...

cIK Azz...

huhuhuhu...tak reti nak jawab dah soalan tu..huwaaa

Violet Sofia said...

Kak... Selamat berpuasa untuk last Ramadhan hari ni ye? And nak ucap terus la... Selamat Hari Raya Aidilfitri... maaf zahir dan batin ye? ^_^

OFFER HATI BERGETAR RINDU

OFFER RM20 (sm)/ RM 25(ss)  termasuk pos throwback 🔙  novel ke 5 yang terbit pada Mac 2011. Terbit selepas hanya 7 bula...