HambaMU



Mood masih lagi berjiwa kacau. Nak cerita pasal Aceh pon belum ada mood. Tetapi saya suka mendengar lagu di atas sepanjang menulis untuk projek JIWA KACAU ini. Rasa semangat memuncak tinggi pula...jadi silakan dengar dan semoga korang pun sukakan lagu ini.... lagu yang juga menjadi lagu tema untuk program Imam Muda.

Comments

Eera Shera said…
salam.lama kak dhiya tak update ni. nak dengar jugak cite kat acheh tu. oo bukan JK sambil dengar hindustan ke?haha
dhiya zafira said…
Eera..dengar bergilir2...hindi masa scene bunuh..bila scene tak bunuh dengar lagu ni..heheheh

Popular posts from this blog

SAYA RASA NAK BAKAR PEJABAT POS Kamunting

mutiara kata sasterawan negara

Pre Order DIBUKA SEKARANG - HAQ II