Akhirnya....lagi

Salam....
Tadi pada pukul 1.30 petang, Manuskrip aku berjaya sampai ke tangan editor. Ya...setelah menjalani pelbagai pembedahan, entah apa pula pembedahan yang akan dilakukan oleh para editor. tetapi apa yang pasti, aku sudah benar-benar boleh menarik nafas lega. Aku terasa mahu bergumbira pula. Kebelakangan ini aku terasa penat sangat. Kerja hakiki di tempat kerja juga semakin menjadi-jadi banyaknya. Malam ni, hidup aku akan kembali menjadi normal. sekurang-kurang kalau ada sesiapa yang text aku malam ini, tiadalah jawapan sedang edit manuskrip yang menjadi jawapan standard aku. Malam ini aku boleh menikmati gang kegemaran aku mencari scylla yang seterusnya, dengan penuh lapang dada. yey...yey...yey..

Comments

Ain said…
salam kak dhiya..
Tahniah..
mesti rasa lega sgt kan?
apa pun ain mesti dptkn novel ni.
Gud Luck akak..Chayok
dhiya zafira said…
Ain...

wkumsalam...terima kasih. memang akak dah lega la ni. skrang ni dok tunggu komen editor lak...
Ain Aishah said…
iya ker?wahh best tu...rasanya ain pulak yang x sabar skg ni.hehe
gud luck akak.
dhiya zafira said…
Iya....

Nanti lepas beberapa bulan kalau ada perkembangan terbaru akak akan cakap ya..
dhiya zafira said…
Iya....

Nanti lepas beberapa bulan kalau ada perkembangan terbaru akak akan cakap ya..
Ain Aishah said…
wokeh kak..terima!
hehe..kak apa tjuk dia?
© Opah De said…
Salam Dhiya...
Pemburu pakai baju hitam tu hensem tak? Opah nak berkenalan ler ngan dia... he he he... congratulations. Moga meletup-letup macam novel yang sudah-sudah.
© Opah De said…
This comment has been removed by the author.
laila kamilia said…
hahah citer prison break tu kan ending dia cam gini....hahaha malaslah nk spoilt ko...hahaha
dhiya zafira said…
Salam OD...


hahahah...OD besarkan gambar ya...hmmm pemburu hitam tu bukan hero tau...dia hensem tapi jahat..hehehehe...

Meletup2..alahai OD..harap2 ALLAH makbulkan doa OD
dhiya zafira said…
Laila...

ya....ada betulnya cakap ko...pencarian mereka akan tetap bersambung lagi...heheheh
dhiya zafira said…
Ain...


Tajuknya...hmmmm...mana boleh beritahu lagi...hahahah
© Opah De said…
Salam Dhiya...
Tu yang sneak peek tu. Isy... he he he... maaf kalau opah tak sepatutnya buat macam gitu tapi apa opah nak cakap, lepas dapat baca sikit kat blog ni, memang opah tak sabar nak tunggu novel Dhiya yang ini keluar.
dhiya zafira said…
This comment has been removed by the author.
dhiya zafira said…
Salam OD...


apa yang dok minta2 maaf ni. takdak hal le...saya memang berniat nak buat sneak peek pun..hahhahah...

saya pun menanti dalam cemas ni OD. harap2 editor kata ok la...aminnn

Popular posts from this blog

SAYA RASA NAK BAKAR PEJABAT POS Kamunting

PRE ORDER ~ JAUH KAU PERGI

mutiara kata sasterawan negara