yieha....ariba...ariba....

Aku pilih poster Jose Tomas ni sebab dia nampak gagah perkasa. memang terserlah ciri2 keheroan dia. hahahaha...untuk makluman korang Jose Tomas ni seorang matador yang sangat terkenal di Spain. boleh dikatakan selalulah berita dia ni keluar kat paper.

Aku punya masih tersadai di ofis kakak aku. setiap kali datang tg. malim aku mesti terlupa nak bawak balik. Last2 kakak aku suh tinggal sebab senang dia nak buat pameran tentang kebudayaan bangsa Sepanyol ni. hah...apa pun aku akan tuntut balik nanti.



Bila dah Frame baru terasa besarnya lukisan ni. hehehe..frame sendirian berhad punya hah..




Salam...

Kalau korang berminat nak buat poster ni ( ada banyak pilihan sebenarnya), banyak tempat yang ada( di Spainlah ya). Harganya 6 euro. Kalau di Pasar kat Madrid 6 euro tu termasuk sekali dengan cover dia. Aku buat ni di Granada. kena 7 euro sebab harga cover jual asing, 1 euro. Tak lama nak buat benda ni pon. dalam 5 minit dah siap. kalau sesiapa yang banyak duit tu bolehlah buat untuk family atau kawan2 pon boleh. hehehe. tapi pulus hulur dulu la....hahahahha


Comments

© EM Muhammad said…
Isy... Dhiya... mesti handsome Jose Tomas ni... malam ni ada cerita tentang matador kat 60 Minutes. Nak tengoklah sebab tengok gazzette dia pun dah berdebar-debar. Bukan takutkan bull tu tapi debar tengok kehenseman matador dia... huhu. Ada beli baju penari spanish tu?
dhiya zafira said…
Salam OD...

hmmm...hensem ke? heheheh...sekali pandang hensem. 2 kali pandang dah tak hensem dah...hahaha

saya yang frust p sana sebab tak sempat nak tgk perlawanan bull fighting depa. kiranya tak lengkaplah trip ni...hhuhuhuhhu....

kakak saya beli patung penari flamenco sekali dengan couple dia. dia memang ambil peluang beli semua sebab senang nak buat pameran utk languange fiesta katanya. sebab bahan kat ambessy memang tak cukup.

Popular posts from this blog

PRE ORDER ~ JAUH KAU PERGI

SAYA RASA NAK BAKAR PEJABAT POS Kamunting

mutiara kata sasterawan negara