Saturday, March 07, 2015

Print On Demand ~ JAUH KAU PERGI & KUDAMBA BAHAGIA





Salam

Khas untuk pembaca yang seringkali emel dan pm saya bertanyakan mengenai kedua buah buku ini.. seperti yang anda maklum, saya sendiri sukar untuk memberi sebarang jawapan dulu. Asyik tak ada stok saja kan?

Alhamdullillah kini tidak lagi. InsyaALLAH JKP dan KDB akan dicetak semula. Tetapi cetakan ini akan berdasarkan Print on Demand... Jadi...berapa banyak tempahan yang saya terima, itulah yang akan dicetak. 

Jadi, sekiranya anda tidak mahu membuat tempahan sekarang, kebarangkalian untuk anda menunggu lama untuk cetakan seterusnya adalah lama. 

So.. tunggu apa lagi.

Anda ada masa sehingga 31 Mac 2015 sebelum saya menutup tempahan ya. Tempahan tidak terhad kepada buku di atas sahaja, nak buku saya yang lain pun boleh juga.

Bagi yang sudah memiliki KDB atau JKP, anda boleh sahaja membeli salah satu buku sahaja. Tidak semestinya anda perlu membeli set Kombo itu. Tetapi jika anda berkeras juga mahu membeli, saya amat alu-alukan. Hehehehehe

Harga yang terpapar adalah termasuk sekali dengan Postage ya. ( POS LAJU) tetapi urusan penghantaran adalah selepas dari tarikh 31 Mac itu ya. Jangan pm saya bertanya kenapa tak pos2 lagi sebelum lepas tarikh yang tertera. 

Dan ini yang menarik ni...Jeng jeng jeng...

Setiap pembelian, InsyaALLAH akan disertakan dengan sedikit souvenir...hmmmm...special dari..... hmmm mana ya?

Adalah....rahsia...nanti esok lusa akan tahu juga tau...

Jadi...jangan tunggu lama-lama..khabarkan ke seluruh pelosok kampung fb, twitter or ig bahawa tempahan sudah dibuka...

Emel saya di mardhiyahmn@gmail.com

subject : order buku


8 comments:

Noorhasni Hamdan said...

Dz..ade lg ke buku jauh kau pergi.dah lama saya cari..selepas baca tbk..

Noorhasni Hamdan said...

Saya cari jkp dh lama..kt karangkraf tk de publish lagi

fieza said...

Nak tanya...Rindu Untuk Dia ada x?

fieza said...

Nak tanya...Rindu Untuk Dia ada x?

adiebazmie said...

salam...akk...de pg x pre order utk ku damba bahagia.....plezz la adaaa...=(

dhiya zafira said...

adiebazmie

masih ada lagi...

emel akak di mardhiyahmn@gmail.com

dhiya zafira said...

Norhasni hamdam..

buat masa ni JKP mmg kehabisan stok..nanti kalau ada cetakan lain, saya akan uar2kan ya

dhiya zafira said...

fieza..

RUD juga dah habis stok..akak akan cuba dapatkan dengan penerbit..kalau ada akak akan maklumkan di sini ya..

OFFER HATI BERGETAR RINDU

OFFER RM20 (sm)/ RM 25(ss)  termasuk pos throwback 🔙  novel ke 5 yang terbit pada Mac 2011. Terbit selepas hanya 7 bula...