JKP- REPRINT?

ALHAMDULILLAH.... dari 8 buah karya saya yang diterbitkan oleh ALAF 21.. 6 darinya saya sudah mendapat copyright semula.
Jadi saya bercadang mahu menerbitkan semula JAUH KAU PERGI ( yang sehingga kini masih dicari pembaca, walaupun dah berapa kali saya open untuk preorder...Alhamdulilah JKP dah nak masuk 7 tahun tapi pembaca masih tetap mencari)...
Jadi... kalau saya reprint, akan ada perubahan dalam manuskrip... cover baru..isi dalam ada yang perlu dirombak semula... (tambah/kurang)...
konsep porengkertas akan print dengan kertas jenis bulky.. so nak tak nak mmg akan lebih tebal dan bila dah tebal akan jadi lebih mahal... #kief dalam 90k words. n JKP pula dalam 111k words... beza dlm 20k pp.
So nak tak nak mmg akan ada perubah dalam JKP untuk membuatkan dia jadi harga mampu milik untuk semua...
Tapi... persoalan paling penting, korang nak beli tak JKP dengan wajah baharu?
Kalau sambutan ok... kita proceed...

Comments

Siti Nurzafirah said…
ulang baca banyak kali dah.. tengah cari Kief.. T_T
dhiya zafira said…
kalau nak kief emel saya di dhiyazafiradz@gmail.com


atau kalau nak... boleh beli di kedai buku pertama kompleks
Salam akk, nnti kat pbkl17 ni xde jual ke kief?
dhiya zafira said…
wkumsalam Nohazwani

Insyaallah ada

Popular posts from this blog

PRE ORDER ~ JAUH KAU PERGI

SAYA RASA NAK BAKAR PEJABAT POS Kamunting

mutiara kata sasterawan negara