Tuesday, February 21, 2012

Review JKP

Salam....

Agak lama sudah saya tidak meletak sebarang review yang dibuat pembaca yang membaca karya-karya saya. Review kali ini saya ambil di blog Suhaili Othman aka Sue yang sudi meninggalkan jejak di chat box saya. Kepada Sue, terima kasih sudi membaca JKP...dan jika ada kesempatan sudi-sudikan baca buku akak yang lain pula ya...


Ini reviewnya...


Assalamualaikum :)

dah lama sangat tak update blog. masa dihabiskan baca novel je.hikhik.


credit to Dhiya Zafira *si penulis*

Jauh Kau Pergi adalah salah satu novel yang aku pernah baca. and seriously novel ni menambat hati I gitu. sangat sangat best :) Haiyyan Rifqi , Najmi , Afi . ohh tidak aku dah teringat balek semua babak2 sesweet Rif dan Afi.

guys ! believe me. novel nie memang awesome. siapa yang ada abang atau kekasih hati tentera mesti lagi syok kalau baca ni :) ok aku dah over excited :p

korang pergi lah google tengok sinopsis. cerita dia tak boring.dia takdelah penuh sangat kisah cinta. but ada conflict family persahabatan. ohh tidak. i really hope one day my life story just like this novel. penuh kasih sayang :)

kadang kadang aku terfikir yg MT ada lah lelaki yang dalam novel ni. tapi bila tersedar dari khayalan yes i know. tidak mungkin. ..but he's the one that i really want in my whole life. thanks MT for always beside me :)

maaf termasuk babak jiwang diatas.hikhik. maybe novel ni dah lama. and maybe aku je yang baru tahu. tapi apa aku kesah. as long as aku suka gila kat novel ni. aku akan promote kat semua orang.aku nak kongsi apa yang aku rasa aku suka.hikhik..

dari hati kecil #jangan judge people dari masa silam dia. jangan juga judge people from luaran. sebab tu semua boleh butakan hati kita.so guys should give them a chances to change :) and please . dont called them as a munafik person if you guys dont really know what is on their mind :) their trying to change.believe me. i know what their feel. thank you for visiting my blog. :)



p/s - kepada sesiapa yang masih belum mendapatkan buku2 saya...boleh dapatkan di pasaran sekarang..atau boleh beli secara terus daripada saya....