Posts

Showing posts from February, 2012

Review JKP

Image
Salam....
Agak lama sudah saya tidak meletak sebarang review yang dibuat pembaca yang membaca karya-karya saya. Review kali ini saya ambil di blog Suhaili Othman aka Sue yang sudi meninggalkan jejak di chat box saya. Kepada Sue, terima kasih sudi membaca JKP...dan jika ada kesempatan sudi-sudikan baca buku akak yang lain pula ya...

Ini reviewnya...

Assalamualaikum :)
dah lama sangat tak update blog. masa dihabiskan baca novel je.hikhik.

credit to Dhiya Zafira *si penulis*
Jauh Kau Pergi adalah salah satu novel yang aku pernah baca. and seriously novel ni menambat hati I gitu. sangat sangat best :) Haiyyan Rifqi , Najmi , Afi . ohh tidak aku dah teringat balek semua babak2 sesweet Rif dan Afi.
guys ! believe me. novel nie memang awesome. siapa yang ada abang atau kekasih hati tentera mesti lagi syok kalau baca ni :) ok aku dah over excited :p
korang pergi lah google tengok sinopsis. cerita dia tak boring.dia takdelah penuh sangat kisah cinta. but ada conflict family persahabatan. ohh ti…